Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı

Futbol camiasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Gençlerbirliği, Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyururken detaylar da açıklandı.

Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı

Sıklıkla takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolda şu sıralar transfer heyecanı devam ediyor. Transfer sürecine dair merak edilenler takip edilirken takımların yeni anlaşmaları da taraftarların gündeminde yer alıyor. Transfer sürecine dair yapılan açıklamalar spor gündeminin önemli konu başlığını oluştururken Gençlerbirliği'nden bir açıklamada daha geldi.

Gençlerbirliği, yeni anlaşmasını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Slovenyalı stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı. Gençlerbirliği, yeni transfere dair merak edilen açıklamayı resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptı.

GENÇLERBİRLİĞİ, SLOVENYALI STOPER ZAN ZUZEK İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Başkent ekibi Gençlerbirliği'nden yapılan resmi açıklamada, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam eden Gençlerbirliği, son olarak İtalya Serie B takımlarından SSC Bari forması giyen defans oyuncusu Zan Zuzek’i kadrosuna kattı.

Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı

Başkent ekibi, 27 yaşındaki Slovenyalı oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Ülkesi Slovenya’nın NK Domzale ve FC Koper takımlarında forma giyen Zan Zuzek, sonrasında İtalya’nın SSC Bari takımına transfer oldu. Slovenyalı oyuncu SSC Bari takımında 26 maçta forma giydi.

ZAN ZUZEK KİMDİR?

Zan Zuzek, 26 Ocak 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 186 cm boyunda ve kilo olan Zan Zuzek, Sağ ayağını kullanmaktadır.

SONRAKİ HABER