Gençlerbirliği, Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarını noktaladı

Trendyol 1. Ligde 6. hafta mücadeleleri bugün başlıyor. Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi oynanacak maç günlerinde Gençlerbirliği yarın sahaya çıkacak.

Gençlerbirliği, Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarını noktaladı

Süper lige çıkma uğruna kıyasıya mücadelelerin verildiği Trendyol 1. Lig Ankara takımları için bu sezon ayrı bir anlam taşıyor. Süper Ligde hiç bir Ankara takımı bulunmazken bir alt ligde 3 tane başkent temsilcisi bulunuyor.

Ankaragücü ve Ankara Keçiörengücü ile birlikte bu sezonda 1. Ligde yer alan Gençlerbirliği 3 başkent ekibi içerisinde en başarılısı konumunda. Kırmızı siyahlılar 5 hafta sonunda topladığı 8 puanla ligde 7. sırada yer alıyor. Puan farkının birbirine yakın olmasından dolayı kazanacağı bir iki galibiyetle zirveye çıkma potansiyeli bulunan Gençlerbirliği bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

Gençlerbirliği, Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarını noktaladı

KRİTİK MÜCADELE YARIN PENDİK'TE

Üst üste kazandığı 2 galibiyet ile moralleri iyice yükselten Gençlerbirliği çıkışını Pendikspor deplasmanında da devam ettirmenin peşinde. Bu kapsamda hafta içi hazırlıklarına devam eden Gençlerbirliği son çalışmasında tamamlamasının ardından maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Recep Karatepe'nin oyuncuları son antrenmanında 5'e 2 top kapma, dar alanda çift kale maç, taktik ve duran top organizasyonları çalıştı. Futbolcular hazırlıklarının ardından bugün İstanbul'a doğru yola çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER