Gençlerbirliği sezonun ilk 3 puanı için Iğdır FK deplasmanına gidecek

Trendyol 1. Lig'de Ankara takımlarının tamamı geçen hafta istediği sonucu alamamıştı. Bu haftayı unutan ve gelecek maçlara odaklan başkent ekipleri gelecek maçlara odaklandı.

Gençlerbirliği sezonun ilk 3 puanı için Iğdır FK deplasmanına gidecek

Ankara'nın en eski futbol kulüplerinden olan Gençlerbirliği Süper Lig günlerini mumla aramaya devam ediyor. Uzun yıllar sonra düştüğü Trendyol 1.Ligden 3 sezondur çıkamayan kırmızı siyahlılar bu sezon özleme son vermek istiyor.

Bu kapsamda lig öncesi yoğun bir transfer sezonu geçiren Gençlerbirliği hazırlık maçlarında ve ligdeki ilk maçlarında başarısız bir görüntü çizdi. 2 hafta sonunda 1 puan alabilen Gençlerbirliği bu hafta ligin formda takımlarından Iğdır FK ile karşılaşacak.

IĞDIR'DAN KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI

2016 yılında kurulan Iğdır FK sadece 8 yılda hızlı bir şekilde lig basamaklarını tırmanmış ve TFF 1.Lige yükselmişti. Geride bırakılan 2 hafta sonunda ligin lideri olan Iğdır FK son maçında Adanaspor'u 6-1 gibi net bir skorla mağlup etmişti.

Sezonun formda olan takımlarından Iğdır FK'ya karşı oynayacak Gençlerbirliği'nin nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor. Gençlerbirliği de bu önemli maç öncesi taraftarlarına önemli bir duyuru yaptı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Başkent ekibi maçın günü ve yeri ile ilgili yaptığı duyuruda "Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında 24 Ağustos - Cumartesi günü saat 17.00’de Alagöz Holding Iğdır FK ile oynayacağımız müsabaka, aynı gün ve saatte Iğdır Şehir Stadyumu’nda oynanacaktır" dedi.

Gençlerbirliği'nin ilk galibiyetini, Iğdır ekibinin de bir kez daha kazanmak istediği mücadelenin nasıl sonuçlanacağı heyecanla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER