Gençlerbirliği Senegalli golcü Djitte'yi transfer etti

Sezona yeni transferleri ile giren Ankara temsilcisi ilk maçta istediği sonucu elde edememişti. Transfer sezonunun halen devam etmesini fırsat bilen Ankara temsilcisi bir duyuru daha yaptı.

Gençlerbirliği Senegalli golcü Djitte'yi transfer etti

Trendyol 1. Ligde en çok transfer yapan takımlar arasında yer alan Gençlerbirliği önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattığını açıkladı. Kırmızı siyahlılar geçtiğimiz sezonu Bandırmaspor'da kiralık olarak geçiren Moussa Kalilou Djitte ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Gençlerbirliği Senegalli golcü Djitte'yi transfer etti

BAŞKAN SUNGUR İMZA TÖRENİNDE YER ALDI

Bonservisi Amerika Futbol Ligi ekiplerinden Austin'de olan Djitte bedelsiz olarak takıma katıldı. Transfer ile ilgili Gençlerbirliği sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam eden ekibimiz, son olarak ülkemizde Teksüt Bandırma Spor forması giyen golcü oyuncu Moussa Kalilou Djitte’yi kadrosuna kattı. Ülkesinin Niarry Tally takımında futbola başlayan Djitte, daha sonra İsviçre’nin FC Sion takımına transfer oldu. Ardından sırasıyla Grenoble, Austin, AC Ajaccio ve Teksüt Bandırma Spor formaları giydi"

Djitte'nin imza töreninde Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Osman Sungur'da yer aldı. Sungur oyuncuya takıma hoşgeldin diyerek imzanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

GEÇEN SEZON ÖNEMLİ GOL KATKISI

24 yaşındaki Djitte Bandırmaspor ile geçtiğimiz sezon 33 maça çıktı. Djitte bu maçlarda 13 gol gibi önemli bir rakama ulaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER