Gençlerbirliği sahaya iniyor! Hedef ilk hazırlık maçından galip ayrılmak

Ankara'nın gelecek sezon Trendyol 1. Ligde mücadele edecek 3 takımından birisi olan Gençlerbirliği'nde hazırlıklar sürüyor. Recep Karatepe yönetiminde çalışmalarına devam eden takım bugün ilk hazırlık maçını oynayacak.

Gençlerbirliği sahaya iniyor! Hedef ilk hazırlık maçından galip ayrılmak

Sezonun başlamasına az bir zaman kala takımlar hazırlıklarını sonlandırmak ve eksiklerini görmek adına hazırlık maçlarını hızlandırdı. 27 Temmuz'da Beşiktaş ve 2 Ağustos'ta MKE Ankaragücü ile maçlar yapacak Gençler, bugün Prishtina ile karşılaşacak.

TAKIMIN EKSİKLERİNİN GÖRÜLMESİ İÇİN FIRSAT

Bolu'da hazırlıklarına devam eden Gençlerbirliği kadrosunu bir çok isimle güçlendirmişti. bu sezonun 1. Ligdeki son sezonu olmasını isteyen Başkent ekibi yönetimle beraber çalışmalarını bu yönde şekillendirdi. Bu kapsamda ilerleyen günlerde peş peşe hazırlık maçları oynayacak Gençlerbirliği ilk maçına bugün çıkacak. Bolu Esentepe Sahasında oynanacak mücadele saat 16:00'da başlayacak.

Gençlerbirliği ekibi Prishtina geçen sezon Kosova ligini 5. sırada tamamlamıştı. Bu sezon kendi liginde iyi bir derece almak isteyen Prishtina'nın bu maçta nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

TRANSFER DÖNEMİ SÜRÜYOR

Gençlerbirliği ise 9 Ağustos'ta başlayacak lig öncesi işleri sıkı tutuyor. Bu kapsamda takımın hazırlık maçlarında oynayacağı futbola göre transferlerin şekillenmesi bekleniyor. Takımların Eylül ayının ortalarına kadar transfere devam edebilecek olmasından dolayı yönetimler rahat bir şekilde karar verme yoluna gidiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER