Gençlerbirliği play off hattıyla puan farkını 4'e indirdi

Trendyol 1. Lig'de 27. hafta tamamlanırken play-off'u hedefleyen başkent ekibi Gençlerbirliği puan farkını 3'e indirdi.

Gençlerbirliği play off hattıyla puan farkını 4'e indirdi

Trendyol 1. Lig'de 27. hafta mücadeleleri nefes kesti. Başkent ekibi Gençlerbirliği evinde 1. Lig'in 27. haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. 2 maçın ardından Eryaman Stadyumu'nda maça çıkan Gençlerbirliği zorlu rakibini 5 ve 45+2. dakikada genç oyuncu Melih Bostan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve play-off hedefini sürdürdü.

GENÇLERBİRLİĞİ PLAY OFF SAVAŞINI DEVAM ETTİRDİ

Trendyol 1. Lig'de oynadığı 27 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 40 puan topladı ve 6. basamakta bulunan 44 puanlı Bodrumspor'un 4 puan gerisinde play-off'a bir adım daha yaşandı.

KOCAELİSPOR MAÇININ ARDINDAN 4 GÜNLÜK İZİN VERİLDİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, milli ara nedeniyle lige verilen 2 haftalık ara nedeniyle takıma 4 gün izin verdi. Gençlerbirliği iznin ardından 2 Nisan'da deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geleceği mücadelenin hazırlıklarına başlayacak.

6 PUANLIK BOLUSPOR MAÇI

Play - off hattının birden fazla adayının olduğu Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği ile Boluspor'da bu takımların arasında yer alıyor. İki takımın karşı karşıya geleceği mücadele ligin sonuna doğru gelinirken büyük önem taşıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER