Gençlerbirliği Pendikspor'u yenerek 3'te 3 yaptı!

Trendyol 1. Ligin 6. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Maçta gülen taraf Başkent temsilcisi oldu.

Gençlerbirliği Pendikspor'u yenerek 3'te 3 yaptı!

Ligin ilk haftalarında olumsuz sonuçlar alan Gençlerbirliği son haftalarda üst üste başarılı sonuçlar alıyor. Son 2 maçını kazanan Teknik Direktör Recep Karatepe'nin öğrencileri galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

3 PUAN TEK GOLLE GELDİ

Geçen sezon Süper Ligden düşen Pendikspor ile karşı karşıya gelen Gençlerbirliği 3 puanı tek golle aldı. İlk yarısı sakin geçen maçın ikinci yarısı önemli anlara sahne oldu. Her iki tarafında istekli olduğu maçın 48. dakikasında Amilton'un büyük mücadelesi ve sonunda attığı pasta Mete Kaan Demir topu kaleye yolladı.

Gençlerbirliği Pendikspor'u yenerek 3'te 3 yaptı!

Bu sonuçla mücadelede 1-0'lık üstünlüğü ele geçiren Gençlerbirliği maçta başta gol olmayınca mücadelenin galibi oldu. Maç sonu Gençlerbirliği'nde büyük bir sevinç yaşandı. Esenler Erokspor ve Erzurumspor'un ardından Pendikspor'u da mağlup eden Gençlerbirliği puanını 11'e yükseltmeyi başardı.Mücadelenin yenilen takımı olan Pendikspor ise 9 puanda kaldı.

GENÇLERBİRLİĞİ HAFTAYA ANKARA DERBİSİNE ÇIKACAK

Gençlerbirliği ligdeki bir sonraki maçında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Ankara derbisinde Gençlerbirliği kazanması halinde çok önemli bir avantajı eline geçirecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER