Gençlerbirliği Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol 1. Ligde son haftalarda aldığı olumlu sonuçlar ile üzerindeki ölü toprağını atan Gençlerbirliği gözünü bir sonraki maça dikti. Pendikspor maçından da galip ayrılmak isteyen kırmızı siyahlılar hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlerbirliği Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı

Ligde son maçında Erzurumspor ile evinde karşılaşan Gençlerbirliği Djitte'nin golüyle 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Bu sonuçla puanını 8 yapan ve averajından dolayı 7.sıraya kadar yükselen Gençlerbirliği bulunduğu konumdan daha üst sıraları hedefliyor.

HAZIRLIKLARA BAŞLANDI

Üst üste 2 maç kazanması adeta küllerinden doğan Başkent ekibi Trendyol 1. Lig 6.Hafta maçında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın kazananı ligde zirvedeki yerini sağlamlaştırma adına büyük bir adım atacak.

GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYET SAYISINI ARTIRMAYI İSTİYOR

Başlattığı galibiyet serisini korumak ve ilerletmek isteyen Gençlerbirliği, Teknik Direktör Recep Karatepe liderliğinde hazırlıklarına başladı. Beştepe İlhan Cavcav tesislerinde çalışmalarına devam eden takımın dün gerçekleştirdiği antrenman 1.5 saat sürdü.

Gençlerbirliği Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı

Teknik Direktör Karatepe maçta oynanmasını istediği oyunu futbolcularına anlatırken oyuncuların morallerinin yüksek olduğu görüldü. Geçen sezon yaklaşmasında rağmen Süper Lige çıkamayan Gençlerbirliği'nin bu sezon nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Pendikspor maçı 21 Eylül saat 16:00'da oynanacak. Gençlerbirliği bu maçından evinde Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER