Gençlerbirliği Özgür Çek ile yollarını ayırdı

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği'nde kadroda düşünülmeyen isimlerle de yollar ayrılıyor. O isimlerden olan Çek, takımdan gayet memnun ayrıldığını ifade eden bir paylaşım yayınladı.

Gençlerbirliği Özgür Çek ile yollarını ayırdı

Trendyol 1.Lig'deki Ankara ekiplerinden Gençlerbirliği sezon öncesi kadrosuna bir çok isim takviye etmişti. Bu nedenle takımda bazı futbolcular için yolun sonuna gelinmişti. Kırmızı siyahlıların futbolcusu Özgür Çek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takımdan ayrıldığını duyurdu.

Gençlerbirliği Özgür Çek ile yollarını ayırdı

ÖZGÜR ÇEK'TEN BAŞKENT EKİBİNE ÖZEL TEŞEKKÜR

33 yaşındaki futbolcu yayınladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"1.5 sezondur kaptanlığını da yaptığım Gençlerbirliği takımından ayrıldım. 15 sezondur profesyonel oynadığım futbol hayatımda ödemeleri tam olarak aldığım 3 kulüpten biri olan bu büyük camiada özellikle Başkanımız Osman Sungur, Ali Ekber hocamıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Böyle yönetimlerin umarım satısı artar ve futbolcu arkadaşlarım, kardeşlerim emeklerinin karşılığını alır."

YENİ SEZONDA 3. LİG'DE OYNAYACAK

Gençlerbirliği'de Özgür Çek'in bu paylaşımını "Yolun açık olsun Kaptan" diyerek paylaştı ve oyuncuya teşekkür etti. Özgür Çek kariyerine 3. Lig'de yer alan Tokak Belediye Plevne Spor'da devam edecek.

Özgür Çek Gençlerbirliği kariyerinde toplam 24 maça çıktı. Çek bu maçlarda gol atma başarısı gösteremezken 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER