Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu

Ankara’nın prestijli futbol takımlarından Gençlerbirliği Spor Kulübü, takım oyuncularından Samed Onur’un antrenman sırasındaki bir pozu üzerinden NBA Türkiye’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu.

Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından organize edilen ve 2 Ağustos’ta yapılacak Ankaragücü- Gençlerbirliği maçına sayılı günler Gençlerbirliği antrenman süreçlerine devam ediyor. Sosyal medya hesapları üzerinden futbolcularının hazırlık süreçlerini ve antrenman aşamalarını paylaşan Gençlerbirliği, taraftarları ve futbolseverleri şaşırtan bir paylaşım yaptı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü (Gençlerbirliği SK) sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir paylaşım ve hatırlatmada bulundu. Buna göre Gençlerbirliği SK idman sırasında takım oyuncularından Samed Onur’un zıplayarak sağ eliyle topu havada tuttuğu bir kareyi NBA Türkiye’nin hesabını etiketleyerek ve ‘derin düşünen’ bir emojiyle paylaştı.

NBA TÜRKİYE’DEN RODDMAN’LI JEST

Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu

Gençlerbirliği’nin bu ilginç paylaşımına ise NBA Türkiye’den cevap gecikmedi. NBA Türkiye de, Samed Onur’un paylaşılan bu pozuna 90’lar döneminde Chicago Bulls’un yıldız oyuncularından Dennis Rodman’ın sahada adeta uçarak topu iki eliyle tuttuğu fotoğrafla karşılık verdi ve ‘benzer işler’ notuyla Gençlerbirliği’nin söz konusu paylaşımını alıntıladı.

Gençlerbirliği de son olarak Roddman’ın alkışladığı bir gif ile NBA Türkiye’ye hoş ve ilginç bir şekilde cevap verdi. Gençlerbirliği SK ve NBA Türkiye arasında sosyal medya üzerinde yapılan bu ilginç diyaloglar sporseverler tarafından da ilgiyle karşılandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER