Gençlerbirliği milli aranın ardından Amed ile karşılaşacak

Trendyol 1. Ligde 3 maçlık galibiyet serisinin ardından üst üste 2 kere yenilen Gençlerbirliği milli araya bu sefer mağlup girdi. Başkent temsilcisi aranın ardından kendileri gibi son maçlarında yenilen Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği milli aranın ardından Amed ile karşılaşacak

2021-2022 sezonundan bu yana Trendyol 1. Ligde mücadele eden Gençlerbirliği bu hasrete son vermek ve yeniden üst ligde bende varım demek istiyor. Bu kapsamda şu ana kadar istediklerini tam anlamıyla sahaya yansıtamayan kırmızı karalılar, 11 puanla 12. sırada yer almasına karşın lider ile arasında sadece 4 puan bulunuyor.

Takımlar arasındaki puan farklarının daha fazla açılmasından önce alacağı galibiyetler ile yukarı çıkmak isteyen Başkent temsilcisi diğer takımlar gibi 2. defa milli ara dönemine girdi. UEFA Uluslar Ligi maçlarından dolayı verilen arada çalışmalarını sürdürecek Gençlerbirliği 9. haftada Amed ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği milli aranın ardından Amed ile karşılaşacak

ARA SONRAKİ HER İKİ TAKIM İÇİNDE ZORLU MAÇ

Sezon öncesinde takımın başına Ersun Yanal'ı getiren, yerli ve yabancı transferleri ile üst ligi istediğini gösteren Amed ligde şu anda 10. sırada yer alıyor. 8 hafta sonunda 12 puan toplayan Diyarbakır temsilcisi son maçında Esenler Erokspor'a 4-0 gibi bir skorla mağlup olmuştu.

Ağır bir yenilgi alarak araya giren Ersun Yanal'ın öğrencileri, Gençlerbirliği ile Ankara Eryaman Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Her iki takım içinde büyük anlam ifade eden bu mücadele 19 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 16:00'da başlayacak mücadeleyi kimin yöneteceği ve bilet satışları ilerleyen günlerde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER