Gençlerbirliği Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladı

Futbol dünyasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da yakından takip ediliyor. Gençlerbirliği, Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyururken detaylar da belli oldu.

Gençlerbirliği Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladı

En çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolda şu sıralar transfer heyecanı yaşanıyor. Transfer sürecine dair merak edilenler artarken takımların yeni anlaşmaları da sıkı sıkıya inceleniyor. Transfer sürecine dair yapılan açıklamalar gündemde yer alırken bir açıklamada Gençlerbirliği'nden geldi.

Gençlerbirliği, yeni anlaşmasını duyurdu. Akademi futbolcularından Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzalandığını duyuran Gençlerbirliği, yeni transfere dair merak edilen açıklamayı resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yayımladı.

GENÇLERBİRLİĞİ, GENÇ FUTBOLCU MERT TEKİN İLE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALADI

Başkent ekibi Gençlerbirliği'nden yapılan resmi açıklamada, "Futbol akademimizde yetişen 2005 doğumlu oyuncumuz Mert Tekin ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık.'' ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladı

Gençlerbirliği, ''Profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncumuz Mert Tekin'e hayırlı olsun diyor, kırmızı-kara forma altında nice başarılar elde etmesini temenni ediyoruz." ifadelerine yer vererek açıklamasını sonlandırdı.

MERT TEKİN KİMDİR?

İzmir Balçova doğumlu olan Mert Tekin, 27 Ağustos 2005 tarihinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine Gençlerbirliği'nde devam edecek olan Tekin, 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

SONRAKİ HABER