Gençlerbirliği, Manisa FK deplasmanından eli boş dönüyor

Trendyol 1. Lig’in 8. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya geldi.

Gençlerbirliği, Manisa FK deplasmanından eli boş dönüyor

Trendyol 1. Lig’de 8. hafta karşılaşmalarından olan Manisa FK – Gençlerbirliği maçı oynandı. Ankara temsilcisinin çıkış maçı olarak gördüğü deplasmandan istenilen sonuç alınamadı. Gençlerbirliği sahadan 1-0 mağlubiyet ile ayrılırken geçtiğimiz haftanın ardından bu haftayı da puansız kapatmak zorunda kaldı.

GOL İLK YARIDA ATILDI!

Manisa FK karşısında eksikliklerden dolayı ideal kadro ile çıkamayan Gençlerbirliği buna rağmen maça ortak olabilecek bir performans ortaya koydu. Mücadelenin ilk yarısında bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Gençlerbirliği’nde maçın kırılma anı 30. dakikada yaşandı. Manisa FK’den Mamadou Cissokho 30. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bundan önceki maçlarında gol atma konusunda sorun yaşayan ekiplerden olan Gençlerbirliği için bu durum çok büyük bir dezavantaja dönüştü. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca camın ilk bölümü Manisa FK’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ikinci yarısında Gençlerbirliği hem oyuncu değişiklikleri ile hem de taktiksel değişiklik ile maça ortak olmayı istese de bunu başaramadı. Bu bölümde kalesini gole kapatan Gençlerbirliği rakip fileleri de havalandıramadı. Bunun neticesinde ise karşılaşma Manisa FK’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ANKARA EKİBİ FIRSAT TEPTİ!

Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada Ankara Keçiörengücü’ne kaybeden Gençlerbirliği bu maçın ardından çıktığı ilk karşılaşmadan da sahadan mağlup ayrıldı. İki hafta üst üste kaybeden Gençlerbirliği çok önemli bir avantajını da kaybetti. Zirve yarışına ortak olabilecek bir pozisyondan orta sıralara gerileyen Gençlerbirliği iki haftada büyük yara aldı. Ankara ekibinin verdiği sakatlıkların bu haftaki karşılaşmadan alınan kötü sonuçta etkili olduğu bilinirken bundan sonraki maçlarda bir seri yakalayarak zirve yarışına ortak olma hedefine geri dönülmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER