Gençlerbirliği ligde en az gol atan 2. takım oldu

Trendyol 1. Ligde bu sezon 2. defa milli takım arası verildi. 8 maçın sonrasında verilen arada Gençlerbirliği ligde en az gol atan takımlar arasında üst sırada yer aldı.

Gençlerbirliği ligde en az gol atan 2. takım oldu

Gençlerbirliği ligde üst üste aldığı 3 galibiyet ile ligin üst sıralarında kendisine yer bulmuştu. Bu başarısında sürekliliği sağlayamayan kırmızı karalar ligde şu ana kadar topladığı 11 puanla kendisine 12. sırada yer buldu.

Üst sıralardaki takımlar ile arasında puan farkı çok bulunmamasından dolayı yeniden yukarılara çıkmayı hedefleyen Başkent temsilcisi gol yollarında sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Gençlerbirliği ligde en az gol atan 2. takım oldu

ATILAN GOL VE YENİLEN GOL SAYISINDA EŞİTLİK

Gençlerbirliği 8 maç sonunda rakip kaleye sadece 6 gol gönderebildi. Attığı gol kadar gol yiyen Gençlerbirliği, 17. sıradaki Boluspor ile averajı 0 olan 2 takımdan birisi oldu.

Teknik Direktör Recep Karatepe'nin öğrencileri ligde bu zamana kadar sadece 4 gol atabilen Yeni Malatyaspor'un ardından gol sıralamasında 2. sırada er aldı. Başkent ekibi oynadığı 7 maç içinde sadece ilk milli ara öncesinde oynadığı Esenler Erokspor maçında 2 gol attı.

Esenler Erokspor haricinde başka hiç bir maçta 2 den fazla gol kaydedemeyen Gençlerbirliği'nin sonraki maçlarda bu sorunu çözmek adına nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

CENGİZ ORTATAŞ ÖZEL HABER

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER