Gençlerbirliği Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti! Üst üste 2. galibiyet

Trendyol 1. Lig'de kötü günlerin ardından geçtiğimiz hafta Altay maçını kazanan Gençlerbirliği, kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar evinde oynadığı Kocaelispor maçını da kazanmasını bildi.

Gençlerbirliği Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti! Üst üste 2. galibiyet

Ankara'nın futbol anlamında en önemli takımları arasında yer alan Gençlerbirliği eski günlerine geri dönmek için mücadelesine devam ediyor.

GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYETİ SERİYE BAĞLADI

Sezon boyunca inişli çıkışlı sürdürdüğü grafiğini Osman Sungur'un başkanlık görevine gelmesinin ardından olumlu bir hale getiren Gençlerbirliği üst üste 2. galibiyetini alarak üst lige çıkma umudunu korudu.

Gençlerbirliği Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti! Üst üste 2. galibiyet

Uzun bir zaman diliminin ardından Eryaman Stadyumu'na geri dönen Gençlerbirliği evinde ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor'u ağırladı. Maç boyu oyundan kopmayan ve etkili bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar maçı Enis Destan'ın attığı 2 gol ile kazandı. Genç futbolcu 5. ve 45+2. dakikalarda attığı gol ile takımının hanesine 3 puanı yazdırdı.

BİR SONRAKİ MAÇ BOLUSPOR İLE OYNANACAK

Maç sonunda galibiyetini bir seri haline getiren Gençlerbirliği'nde büyük bir sevinç yaşandı. Körfez ekibi karşısında 3 puanı 2 gol ile alan Gençlerbirliği bu sonucun ardından puanını 40 yaptı ve ligin 9. sırasında kendine yer buldu.

Play-Off'a kalma umutlarını sürdürmeye devam eden Gençlerbirliği bir sonraki maçını Boluspor ile oynayacak. Mücadele 2 Nisan 2024 Salı saat 17:00'da yapılacak. Başkent ekibi sezonun son maçına kadar kazanma alışkanlığını devam ettirmek ve 3 puanları hanesine yazdırmak için ter dökmeye devam edecek.

SONRAKİ HABER