Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Futbol karşılaşmaları taraftarların yakın gündeminde yer alırken Gençlerbirliği de Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Ülkemizin en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbol hakkında araştırmalar devam ediyor. Futbol karşılaşmaları ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen taraflar için maç takvimi paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak Gençlerbirliği ile Kocaelispor'un karşı karşıya geleceği öğrenilirken maçın hazırlıkları da devam ediyor.

Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ettiği öğrenildi.

GENÇLERBİRLİĞİ, KOCAELİSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanda 10 Ağustos Cumartesi günü Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamaya göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Recep Karatepe yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı.

Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Kırmızı-siyahlılar, daha sonra koordinasyon ve pas çalışması yaparken antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği, hazırlıklarını 8 Ağustos tarihinde de yapacağı antrenmanla sürdüreceğini ifade etti. Gençlerbirliği - Kocaelispor maçı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'de başlayacak. Müsabaka Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda oynanacak.

SONRAKİ HABER