Gençlerbirliği Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Ligde bir sezonu daha geride bırakan Gençlerbirliği bu sezon yıllardır beklenen Süper Lig biletini almak istiyor. Yeni sezonu başkentten uzakta geçirecek olan kırmızı siyahlılar maç saatini beklemeye başladı.

Gençlerbirliği Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği pandemi gölgesinde yapılan ve 40 hafta süren 2020-2021 sezonunda Süper ligden düşmüştü. O zamandan beri lige geri dönemeyen Gençlerbirliği geçen sezon Play-OFF biletini son maçta kaçırmıştı.

GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUANI KOCAELİ'NDE ARAYACAK

Geçen sezondan ders alan ve bu sezona ona göre hazırlanan Gençlerbirliği yıllarca mücadele ettiği Süper Lig'e geri dönmeyi planlıyor. Recep Karatepe'yi teknik direktörü olarak tanıtan Gençlerbirliği yeni sezonu 10 Ağustos Cumartesi günü açacak.

Sezona deplasmanda merhaba diyecek kırmızı siyahlılar ilk hafta Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Bir çok güçlü takımın yer aldığı Trendyol 1. Lig'de ilk maçından galibiyetle dönme adına çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği maç hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı

KIRMIZI SİYAHLILAR TAM KADRO

Sakat ya da cezalı oyuncu gibi bir problemi olmayan takımın son antrenmanında yeni transferler Oğuzhan Berber ve Zuzek'te yer aldı. Gençlerbirliği'nin kadrosuna kattığını dün duyurduğu iki isim maç günü Teknik Direktör Karatepe'den forma bekleyecek.

Gençlerbirliği geçen sezon olduğu gibi bu sezonda maçlarını Eryaman Stadyumunda oynayacak. MKE Ankaragücü ile aynı stadyumu paylaşan kırmızı siyahlılar, lig de de karşı karşıya gelecek. Ankaralı futbolseverlerde şehirlerinin takımlarının kendi aralarında oynayacakları maçlardan alacakları sonuçları merakla bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER