Gençlerbirliği - Kocaelispor maçı biletleri satışa çıktı

Ocak ayında Sakaryaspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından haftalardır devam eden galibiyet hasretini Altay karşısında sonlandıran Gençlerbirliği mücadeleden 4-0 galip ayrılmıştı. Moral depolayan kırmızı-siyahların bir sonraki sınavı olan Kocaelispor maçının biletleri satışa çıktı.

Gençlerbirliği - Kocaelispor maçı biletleri satışa çıktı

Sezonun son haftasına kadar Play-Off'lara kalma mücadelesini sürdürmek isteyen Gençlerbirliği son maçında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay'ı 4 golle geçmişti.

Bu sonucun ardından haftalardır devam eden gol hasretini sonlandıran Başkent ekibi zorlu bir sınava çıkmaya hazırlanıyor. Ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor ile karşılaşacak Gençlerbirliği'nde maçın hazırlıkları sürüyor. Uzun süren tartışmaların ve belirsizliğin ardından yeniden Eryaman Stadyumu'na dönecek olan Gençlerbirliği bu maçtan galibiyet ile ayrılarak kendisini ilk 6'ya sokma hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Gençlerbirliği - Kocaelispor maçı biletleri satışa çıktı

MAÇIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Kırmızı siyahlı takımdan yapılan açıklama ile 15 Mart Cuma günü saat 20:30'da oynanacak maçın biletlerinin satışa sunulduğu duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları şu şekilde oldu;

VIP B Blok: 200 TL
Batı Tribün Sağ-Sol Kapalı: 70 TL
Doğu Maraton Tribün: 60 TL
Güney Kale Arkası: 40 TL Misafir Tribün: 50 TL

MAÇ SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR

Uzun bir süre sonra iç saha maçlarını evinde oynayacak ve son maçından galibiyetle dönen Gençlerbirliği'nin bu maçtan nasıl bir sonuçla ayrılacağı merak konusu oldu. Ligin 3. sırasında bulunan konuk Kocaelispor'da Play-Off'daki yerini sağlama almak isterken 2.sırayı yakın takibi sürdürüyor. Kocaelispor'un 2. sıradaki Göztepe ile arasında 10 puanlık bir fark bulunuyor.

SONRAKİ HABER