Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı!

Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 7 madalya kazandı.

Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı!

Ankara’nın köklü spor takımlarından Gençlerbirliği başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, Konya’da gerçekleşen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 1’i altın olmak üzere 7 madalyanın sahibi oldu.

1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya Karatay Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda Gençlerbirliği Kick Boks Takımı 1 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı. K-1 Gençler kategorisinde yarışan sporcu Yağmur Özçelik turnuvada 1’inci gelirken, şampiyon olarak altın madalya almaya hak kazandı.

BÜYÜKLER FULL CONTACT KATEGORİSİNDE DE MADALYA KAZANILDI

Büyükler Full Contact kategorisinde Melda Apaydın; Light Contact kategorisinde Ayşegül Aydın ve Kick Light kategorisinde Rabia Aygün elde ettiği 2’ncilikle gümüş madalyanın sahibi oldu. Light Contact kategorisinde Rabia Aygün; Gençler Full Contact kategorisinde Huri Özdemir ve K-1 Gençler kategorisinde Safiye Yayılkan turnuvayı 3’üncü tamamlayarak bronz madalya kazandı.

Yıl içerisinde yapılan turnuvalarda kendi kategorisinde 3’te 3 yaparak en yüksek puanı alan ve Kick Boks Milli Takımı’na çağrılan şampiyon Yağmur Özçeliki ise Macaristan’da yapılacak olan Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda da hem takımını hem de Türkiye’yi temsil edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER