Gençlerbirliği Keçiöerengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın var?

Ankara derbisi için artık sayılı saatler kalırken gözler maçın saati ve canlı yayınına çevrildi. Peki, Gençlerbirliği - Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın olacak?

Gençlerbirliği Keçiöerengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın var?

Başkent derbisi için geri sayım başlarken Gençlerbirliği - Keçiörengücü maçı için araştırmalar başladı. İki Ankara takımı bugün Trendyol 1. Lig 7. hafta programı kapsamında karşı karşıya gelecek. Bugün Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek temsilcilerimizin maç saati ise araştırılmaya başlandı.

GENÇLERBİRLİĞİ - KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Lige 7. kez karşılaşacak iki takımın daha önceki maçlarına bakıldığında Gençlerbirliği’nin rakibine karşı istediği sonuçları alamadığı görülüyor. Kırmızı-siyahlılar, Keçiörengücü’ne karşı oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kazanırken, 3 karşılaşmada sahadan mağlup ayrıldı. İki maç ise berabere bitti.

İki Ankara takımının galibiyet için karşı karşıya geleceği maç bugün yani 28 Eylül 2024 Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Başkent ekipleri saat 19:00'da çim sahaya çıkacaklar. Maçı stadyumda izleyemeyecek olan kişiler için ise BeIN Sports Max 1 kanalı üzerinden canlı yayın yapılacak. Saat 19:00 itibariyle başlayacak olan Ankara derbisinde iki takım birbirine üstünlük sağlayarak 3 puanı kendi hanesine yazdırmak için karşı karşıya gelecekler. Keçiörengücü rekabette skor üstünlüğünü elinde bulundururken Gençlerbirliği rakibini en son 9 Nisan 2022 tarihinde yenmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER