Gençlerbirliği Kaleci Erhan Erentürk'ü kadrosuna kattı

Ankara'nın futboldaki en önemli temsilcilerinden Gençlerbirliği anlaştığı isimleri birer birer duyurmayı sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar son olarak kaleye bir takviye yaptı.

Gençlerbirliği Kaleci Erhan Erentürk'ü kadrosuna kattı

Bu sezonun TFF 1. Ligdeki son sezonu olmasını isteyen Gençlerbirliği peş peşe transferler yapıyor. Kulübün efsane başkanı İlhan Cavcav sonrasında çöküş dönemine giren Gençlerbirliği eski günlerine dönme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

TAKIMA BİR GÜÇ DAHA

Başkent ekibi bu kapsamda son olarak Manisa FK forması giyen Erhan Erentürk'ü renklerine bağladığını açıkladı. Başkent ekibinden yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi;

"Yeni sezon için kadromuza takviyelere devam eden kırmızı-karalarımız son olarak Manisa FK forması giyen Erhan Erentürk ile sözleşme imzaladı.
Altay altyapısında futbola başlayan Erentürk, sırasıyla İzmir Bel., Buca Geliştirme Spor, Karşıyaka, Altınordu, Bursaspor, Konyaspor, Sivasspor ve Manisa FK formaları giydi.

Erhan Erentürk’e ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-kara forma altında başarılar diliyoruz"

TARAFTAR GÜÇLÜ KADRO İSTİYOR

Erentürk geçen sezonun ikinci yarısında Manisa FK'da kiralık olarak forma giymiş ve takımı ile 12 maça çıkmıştı. Erhan Erentürk bu maçlarda kalesinde 16 gol görmüştü.

Yeni sezona daha hırslı hazırlanan Gençlerbirliği'nin transferlerine devam etmesi bekleniyor. Taraftarlarda bu sezon takımlarının iddialı bir kadro kurmasını istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER