Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolünden geçti

Yeni sezonun hazırlıklarına tam gaz devam eden Başkent temsilcisi Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolü ve performans testinden geçti. Oyuncular GATA'da detaylı değerlendirmeye tabi tutuldu.

Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolünden geçti

Başkent temsilcisi takımlar arasında yer alan Gençlerbirliği kadın futbol takımı yeni sezonun hazırlıklarını sürdürürken bu kapsamda takımda yer alan oyuncular sağlık kontrolu ve performans testinden geçirildi. Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Spor Hekimliği Anabilim Dalı Uygulama Merkezi’nde yapılan kontrollerde oyuncular kapsamlı testlere ve değerlendirmelere tabi tutuldu.

GENÇLERBİRLİĞİ KADIN FUTBOL TAKIMI GATA'DA SAĞLIK KONTROLÜ VE PERFORMANS TESTİ'NDEN GEÇTİ!

Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamada "Kadın futbol takımımız sağlık kontrolünden geçti. Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız, yeni sezon öncesi sağlık kontrolü ve performans testinden geçti. Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Spor Hekimliği Anabilim Dalı Uygulama Merkezi’nde sağlık kontrolünden ve performans testinden geçti.

Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolünden geçti

Kadın futbol takımımızın ölçümleri Dr. Buse Ataoğlu ve Diyetisyen Adile Şahin tarafından yapıldı. Yeni sezon öncesi oyuncularımızın; göz, ortopedi, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, kulak-burun-boğaz ve dahiliye muayenelerinin ardından radyoloji, EKG-EKO-EFOR, kan ve idrar tetkikleri gerçekleştirildi. Kadın futbol takımımızın oyuncularına ayrıca esneklik, dinamik denge, patlayıcı kuvvet, hamstring kuvvet ve maksimum aerobik hızın ölçüldüğü performans testleri de yapıldı." denilerek kadın futbol takımı oyuncularının detaylı sağlık testinden geçirildiği açıklandı.

Gençlerbirliği kadın futbol takımı sağlık kontrolünden geçti - Resim : 2

Yeni sezon öncesi kadın futbolcular kapsamlı testlerden geçerken hem sağlık kontrolleri yapıldı hem de performans testlerinden geçtiler. Oyuncular testleri başarılı bir şekilde geçerken yeni sezonun sağlık denetimleri tamamlanmış oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER