Gençlerbirliği ikinci milli araya kadar kayıpsız ilerlemek istiyor

Uluslar ligi kapsamında liglere Eylül, Ekim ve Kasım aylarında olmak üzere 3 kere ara verilecek. Her arada 2 maçın oynanmasının ardından ligler kaldığı yerden devam edecek. İlk ara öncesinde istediği sonucu elde edemeyen Gençlerbirliği de ikinci ara öncesinde 4'te 4 yapmaya çalışacak.

Gençlerbirliği ikinci milli araya kadar kayıpsız ilerlemek istiyor

Her sene giderek çoğalan maç takvimi oyuncuları ve takımları da zorluyor. Takımlar plan ve programlarını sadece ilk yarı ve sezon sonu dönemi haricinde farklı durumlara karşı hazırlamak zorunda kalıyor.

HEDEF BU SEFER YENİLGİSİZ ARAYA GİRMEK

Bu sezon da ilk dönemlerden itibaren benzer bir süreç yaşandı ve liglere başlamasının üzerinden 4 hafta geçmesinin ardından 2 hafta milli ara verildi. Gençlerbirliği ise ilk 4 maçlık bu süreçte 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 5 puan toplayabildi. İlk aranın tamamlanmasının ardından gözler ikinci 4 maçta takımın ne kadar puan toplayacağına çevrildi.

Kırmızı siyahlılar bir sonraki araya kadar sırasıyla şu maçları yapacak;

15 Eylül Gençlerbirliği - Erzurumspor
22 Eylül Pendikspor Gençlerbirliği
29 Eylül Gençlerbirliği - Keçiörengücü
6 Ekim Manisa FK - Gençlerbirliği

Başkent ekibinin 2'si iç saha ve 2'si deplasman olmak üzere oynayacağı bu 4 maçtan 12 puan çıkarma hedefi bulunuyor. Gençlerbirliği taraftarları da takımlarının güçlü ve etkili bir oyun ortaya koymasını istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER