Gençlerbirliği Iğdır deplasmanında 1 puana razı oldu

Trendyol 1. Ligin 3. Haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Iğdır FK ile karşılaştı. Ligde henüz galibiyeti olmayan Gençlerbirliği bu maçta da istediğini alamadı.

Gençlerbirliği Iğdır deplasmanında 1 puana razı oldu

1 puanlı Gençlerbirliği ilk 2 hafta üst üste kazanan Iğdır FK ile Iğdır'da karşı karşıya geldi. Iğdır ekibi tarihindeki ilk 1. lig iç saha maçında taraftarlarının desteği ile maça başladı.

Pozisyon olarak zengin olmayan ilk yarıda Gençlerbirliği Amilton'un ayağından 15. dakikada attığı gol ile öne geçti fakat gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Bu pozisyondan sonrasında takımların ataklarına rağmen ilk 45 dakikada başka gol olmadı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN GALİBİYET HASRETİ 3 MAÇA ÇIKTI

Mücadelenin 2. yarısında da aynı durum devam etti maç maç 0-0 bitti. Bu sonucun ardından Gençlerbirliği 3 hafta sonunda 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 2 yaptı. Iğdır FK ise 2 galibiyetin ardından aldığı beraberlikle puanını 7 yaptı ve namağlup ilerlemeye devam etti.

Gençlerbirliği tarafı ise bu haftada 3 puanla tanışamamasından dolayı derin bir üzüntü yaşadı. Ankara temsilcisi bir sonraki maçını ligin yeni ekiplerinden Esenler Erokspor ile oynayacak.

Iğdır FK ise tarihinde ilk defa yükseldiği 1. ligde yenilgisiz yoluna devam etmenin mutluluğunu yaşadı. Doğu Anadolu temsilcisi ligin 4. haftasında Süper Ligden düşen Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER