Gençlerbirliği iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattı

Futbol camiasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da taraftarlar tarafından takip ediliyor. Gençlerbirliği, iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattığını açıkladı.

Gençlerbirliği iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattı

Sıklıkla takip edilen spor dalları arasında yer alan futbol kulüplerinde yapılan transferler gündemde yer alıyor. Transfer sürecine dair merak edilenler taraftarların gündeminde yer alırken takımların yeni anlaşmaları da takip ediliyor. Transfer sürecine dair yapılan açıklamalar spor gündeminin önemli konu başlıkları arasında yer alırken Gençlerbirliği'nden yeni bir açıklamada daha geldi.

Gençlerbirliği, yeni anlaşmasını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, iki sporcunun sözleşmelerini uzattığını açıklarken duyuruyu da resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptı.

GENÇLERBİRLİĞİ, ATALAY GÖKÇE VE GÖKHAN ALTIPARMAK İLE SÖZLEŞME UZATTI

Başkent ekibi Gençlerbirliği'nden yapılan resmi açıklamada yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam edildiği ifade edildi. Gençlerbirliği tarafından yapılan resmi açıklamada ''Atalay Gökçe’nin Sözleşmesi Uzatıldı. Profesyonel oyuncularımızdan Atalay Gökçe’nin 2024-2025 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesi, 3 yıl daha uzatılmıştır.

Gençlerbirliği iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattı

2027-2028 sezonu sonuna kadar Gençlerbirliği’mizin formasını terletecek olan oyuncumuza hayırlı olsun diyor, kırmızı-kara forma altında nice başarılar elde etmesini temenni ediyoruz.

Gençlerbirliği iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattı - Resim : 2

Gökhan Altıparmak’ın Sözleşmesi Uzatıldı. Profesyonel oyuncularımızdan Gökhan Altıparmak’ın 2024-2025 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesi, 2 yıl daha uzatılmıştır. 2026-2027 sezonu sonuna kadar Gençlerbirliği’mizin formasını terletecek olan oyuncumuza hayırlı olsun diyor, kırmızı-kara forma altında nice başarılar elde etmesini temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi. İki futbolcunun sözleşmeleri bu çerçevede 2 yıl daha devam edecek.

SONRAKİ HABER