Gençlerbirliği, hazırlık maçında U-19 takımını 6-0 yendi

Halen devam eden milli ara nedeniyle kulüp takımları ara sonrasına hazırlanmayı sürdürüyor. Takımlar bu dönemde formda kalmak adına kendi içlerinde ya da başka takımlarla hazırlık maçları yapıyor.

Gençlerbirliği, hazırlık maçında U-19 takımını 6-0 yendi

Ankara'da kendilerinden yüksek beklenti olan Gençlerbirliği yeni sezonun ilk maçlarında bu beklentiye karşılık verememişti. Arayı fırsat bilen ve ligin bundan sonraki kısmına daha iyi bir şekilde devam etmek isteyen kırmızı beyazlılar Beştepe İlhan Cavcav tesislerinde bir hazırlık karşılaşmasında bulundu.

Gençlerbirliği'nin A takımı ile U-19 takımı arasında oynanan mücadele ise bol gollü bir maç olarak kayıtlara geçti. Başkent ekibinin as takımı gençlere büyük bir üstünlük kurdu. Mücadele A takımın 6-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Gençlerbirliği, hazırlık maçında U-19 takımını 6-0 yendi

38'LİK YATABARE HAT-TRİCK YAPTI

6 gollü maça damga vuran isimlerden biri ise Mustapha Yatabare oldu. Geçen sezon takıma katılan ve bu sezon sözleşmesi sona erecek Malili futbolcu maçta 3 gol atmayı başardı. Diğer 3 gol ise Moussa Djitte, Mete Kaan Demir ve Aias Aosman'dan geldi.

Trendyol 1. Ligde 5. hafta mücadeleleri 13-16 Eylül tarihleri arasında oynanacak. Gençlerbirliği pazar günü evinde Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 4 maçta alınabilecek 12 puandan sadece 5'inin alan Gençlerbirliği bu maç ile beraber bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER