Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu

Yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden Gençlerbirliği önemli bir prova yaptı. Süper Ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşan Başkent ekibi sahada istediği sonucu alamadı.

Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu

Ankara temsilcisi geçen sezon yaşadıklarının ardından bu sezon daha sıkı bir şekilde sezona hazırlanıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Kosova temsilcisi Prishtina ile karşı karşıya gelmişti.

MAÇTA ÜSTÜN TARAF SİYAH BEYAZLILAR OLDU

Bu maçı kazanan Gençlerbirliği bir sonraki hazırlık maçını Beşiktaş ile oynadı. Kocaeli'nde oynanan maçta gülen taraf Beşiktaş oldu. Maç boyu etkili bir oyun ortaya koyan Beşiktaş attığı iki golü de yeni transferi Rafa Silva'nın ayağından oldu. İlk yarıda atılan gollerin ardından maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve mücadele 2-0 sonuçlandı.

Maçta eksik ve hatalarını gören Gençlerbirliği ise mücadelenin ardından Ankara'ya doğru yola çıktı. Başkent ekibi 9 Ağustos'ta başlayacak lig öncesinde 2 Ağustos'ta Eryaman Stadyumunda Ankaragücü ile bir derbi maçı oynayacak. TSYD Kupasında karşı karşıya gelecek iki takım Ankara halkına güzel bir futbol zevki sunacak.

ETEBO DETAYI

Gençlerbirliği'nin yeni transferi bu maç ile birlikte öğrenildi. Kırmızı siyahlılar herhangi bir paylaşım yapmadığı Etebo'yu Beşiktaş maçı kadrosuna eklemesi ve sonradan oyuna sokması ile duyurmuş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER