Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek!

Ankara temsilcisi Gençlerbirliği yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık maçını bugün oynayacak. Kırmızı siyahlılar transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş ile Kocaeli'nde maç yapacak.

Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek!

Geçen sezon üst lige çıkma umudunu son maçta yitiren Gençlerbirliği, sezon sonlarına doğru yükselttiği performansını bu sezonda devam ettirmek istiyor. Bu kapsamda yeni sezona yeni teknik direktörü ve takviye güçleri ile başlayacak Gençlerbirliği hedefini şampiyon olup üst lige çıkmak olarak belirledi.

KIRMIZI SİYAHLILARIN CİDDİ SINAVI

Bu hedef doğrultusunda işleri sıkı tutan Gençlerbirliği Süper Lig'in şampiyonluk favorisi Beşiktaş ile yeni sezon hazırlıkları kapsamında bir hazırlık maçı yapacak.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda oynanacak mücadele bugün saat 20:00'da başlayacak. Her iki takımında yaklaşan lig maçları öncesi seviyesini görme açısından önemli olacak bu mücadele TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN YENİ SEZONU HAKKINDA BİLGİ VERECEK MAÇ

Gençlerbirliği taraftarları sezon öncesinde oynanan maçlar içerisinde en çok dikkat çekeni olacak bu mücadeleyi merakla bekliyor. Beşiktaş maçında ortaya konacak ilk 11'in takımın ana hatlarının nasıl olacağı konusunda önemli bilgiler vermesi düşünülüyor.

Ankara temsilcisi yeni sezonun ilk resmi maçını da burada oynayacak. Ankara temsilcisi 11 Ağustos'ta bu stadyumda Kocaelispor ile sezonu açacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER