Gençlerbirliği geçen sezonun gerisinde kaldı

Trendyol 1. Ligin başlamasının ardından takımlar oynadıkları maçlar ile kendilerine dair ilk izlenimleri verdi. İlk 2 haftası geride kalan ligde Gençlerbirliği elde ettiği sonuçlar ile hayal kırıklığı oluşturdu.

Gençlerbirliği geçen sezonun gerisinde kaldı

Mayıs ayında tatile giren ligler Ağustos ayında yeniden başladı. Trendyol 1. Liginde üst üste 4. sezonunu geçirecek olan Gençlerbirliği sezon öncesi çok sayıda isim transfer etmesine rağmen ilk haftalarda istediği sonuçları alamadı.

SEZON YENİLGİYLE AÇILDI

Sezonun ilk maçında Kocaelispor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği, ligin 2. haftasında ise evinde Boluspor ile bir bir berabere kaldı. Lig başlamadan önce TSYD Kupasını Ankaragücü'ne kaptıran kırmızı siyahlılar beklentilerin uzağında kaldı.

Gençlerbirlği 2023-2024 sezonunun ilk 2 haftasında ise bir galibiyet ve bir beraberlik almıştı. Başkent temsilcisi geçen sezonun ilk yenilgisini ise sezonun 5. maçında almıştı. O dönem ilk 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 13 puan toplayan Ankara temsilcisinin ilk haftadan yenilgi alması ve henüz 3 puanla tanışamaması beklenmedik bir gelişme olarak yorumlandı.

TAKIMIN PERFORMANSI YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Ankara ekibi sezon içinde gitgeller yaşamasına rağmen ligin son haftasında play offları kaçıran Gençlerbirliği bu sezon üst lig hasretine son vermek istiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Recep Karatepe'nin öğrencilerinin kalan haftalarda nasıl bir performans göstereceği merak konu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER