Gençlerbirliği futbolcusu Aias Aosman’ın doğum gününü kutladı

Gençlerbirliği takımında top koşturan Aias Aosman yeni yaşına girerken doğum günü takım arkadaşları tarafından kutlandı. 21 Ekim 1994 doğumlu olan futbolcu 30 yaşına girdi.

Gençlerbirliği futbolcusu Aias Aosman’ın doğum gününü kutladı

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, süper lige çıkmak için TFF 1. Lig'de mücadelesine devam ederken takım olarak çalışmalarına devam ediyor. Cumartesi günü Amed takımı ile karşı karşıya gelen ve evinde 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği önümüzdeki hatfa gideceği Çorum maçının hazırlıklarına başlamıştı. Takım olarak birbirine kenetlenen Gençlerbirliği takımı 30 yaşına giren Aias Aosman'ın doğum gününü kutladı.

AİAS AOSMAN 30 YAŞINA GİRDİ!

Gençlerbirliği takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Aias Aosman, 21 Ekim 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 175 cm boyunda ve 75 kilo olan Aias Aosman takımda orta saha mevkisinde oynuyor. Suriye milli takımının formasını da giyen futbolcu bugün kutlanan doğum günü ile 30 yaşını kutladı.

Gençlerbirliği futbolcusu Aias Aosman’ın doğum gününü kutladı

Gençlerbirliği takımı önümüzdeki hafta Çorum takımı ile karşı karşıya gelecek. Çorum deplasmanına gidecek olan Gençlerbirliği maçı 26 Ekim tarihinde saat 13:30 itibariyle başlayacak. Gençlerbirliği ligde 12 puanla 15. sırada yer alırken 3 puan kazanarak daha yüksek sıralara çıkmak için maça mutlaka 3 puan hedefiyle çıkacak ve evinde kaybettiği 2 puanı telafi etmeye çalışacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER