Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti

Gençlerbirliği yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde top başı yapan futbolcular rutin sağlık kontrolünden geçirildi.

Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti

Ankara'nın köklü futbol ekibi Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kamp çalışmalarına devam eden Kırmızı siyahlılar takım olarak sağlık testine tabii tutuldu.

FUTBOLCULARIN SAĞLIK DURUMLARI KONTROL EDİLDİ

Futbolcular ve teknik ekip Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan özel bir hastanede muayene edildi. Futbolcu sağlığını korumak açısından büyük önem taşıyan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

İlk olarak sırayla kan veren Gençlerbirliği ekibi ardından kardiyoloji, akciğer, kardiyak ve radyolojik testlerden geçti. Futbol ekibi sağlık testlerinin tamamlanmasının ardından yeniden tesislere döndü.

Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TEK HEDEF SÜPER LİG

Geçen sezon üst lige yükselme hedeflerini son maça kadar taşıyan fakat başarılı olamayan Başkent ekibi bu sezon hasreti dindirmek istiyor. Pandeminin gölgesinde oynanan 40 maçlık 2020-2021 sezonunda Süper Lig'den düşen Gençlerbirliği 4. sezon sonunda gülen ekipler arasında yer almayı hedefliyor.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'da bu hedeflerinin bu olduğunu ifade ederek camiaya birlik ve beraberlik mesajı vermişti. Kombineleri satışa çıkaran ve sosyal medya hesaplarından detayları paylaşan Gençlerbirliği bu sezon tribünlerin dolmasını istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER