Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı

Kırmızı siyahlılar yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada son olarak Göztepe'de forma giyen Fıratcan Üzüm ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı

2024-2025 sezonunda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Gençlerbirliği geçen sezon gerçekleştiremediği bir üst lige yükselme hedefini bu sezon yapmak istiyor. Bu kapsamda Teknik Direktör değişikliğine giden Gençlerbirliği dönemin ilk transferini yaptı.

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Başkent ekibinden yapılan açıklamada son olarak geçtiğimiz sezonu 2. sırada tamamlayıp bir üst lige yükselen Göztepe kadrosunda yer alan Fıratcan Üzüm'ün transfer edildiği açıklandı.

Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı

Kırmızı siyahlılar tarafından yapılan açıklamada "Kırmızı-karalarımız 25 yaşındaki defans oyuncusu Fıratcan Üzüm’ü 2 yıllığına kadrosuna kattı. Fıratcan Üzüm’e ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-kara forma altında başarılar diliyoruz" denildi.

GEÇEN SEZON 18 MAÇA ÇIKTI

Fıratcan Üzüm Göztepe ile geçen sezon toplamda 18 maça çıkma başarısı gösterdi. 25 Yaşındaki futbolcu 16'sı lig ve 2'si Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 18 maçta 1 gol attı.

Sağ bek mevkisinde forma giyen Fıratcan Üzüm'ün Gençlerbirliği'nde nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde transfer sezonunun başlamasından dolayı transferlerin artarak devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER