Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den Çağrı Fedai'yi kiraladı

Futbol takımlarının transfer ve oyuncu kiralama dönemleri merakla takip ediliyor. Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe'den oyuncu kiraladığını duyururken detayları sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den Çağrı Fedai'yi kiraladı

Futbol camiasında gelişmeler yakından takip ediliyor. Futbol takımları transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulunurken son olarak Gençlerbirliği'nden kiralık oyuncu açıklaması geldi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den genç oyuncu Çağrı Fedai'yi bir sezonluğuna kiraladığını duyurdu.

GENÇLERBİRLİĞİ, FENERBAHÇE'DEN GENÇ OYUNCU ÇAĞRI FEDAİ'Yİ KİRALADI

Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe altyapısında forma giyen 18 yaşındaki forvet oyuncusu Çağrı Fedai ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den Çağrı Fedai'yi kiraladı

Fenerbahçe, genç futbolcusu Çağrı Fedai'yi Gençlerbirliği'ne kiraladığını duyurdu. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Futbol Akademimizden yetişen forvet oyuncumuz Çağrı Fedai, Ankara ekibi Gençlerbirliği'ne kiralanmıştır. 2024-25 sezonunda Gençlerbirliği forması giyecek Futbolcumuza sakatlıktan uzak başarılı bir kariyer diliyoruz" denildi.

ÇAĞRI FEDAİ KİMDİR?

Göztepe altyapısında yetişen Çağrı Fedai, daha sonra Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. 2023 - 2024 sezonunda Fenerbahçe 19 Yaş Altı Takımı formasıyla 16 maça çıkan genç oyuncu, takımına 12 gol, 1 asistlik katkıda bulundu.

SONRAKİ HABER