Gençlerbirliği evinde Amed ile 1 puanı paylaştı

Trendyol 1. ligin 9. haftasında Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumunda ligin yeni ekiplerinden Amed ile karşılaştı. Kırmızı karalar geriye düştüğü maçta beraberliğe razı oldu.

Gençlerbirliği evinde Amed ile 1 puanı paylaştı

Gençlerbirliği milli ara öncesi son maçında Manisa FK'ya 1-0 yenilmişti. Son 2 maçından puan çıkaramayan Başkent temsilcisi evinde Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi.

Ligde takımların aralarındaki puanların yakın olduğu bu zamanlarda 3 puan almak isteyen 2 takımın mücadelesinde ilk olarak deplasman ekibi öne geçti. Amed'de Lovric 28. dakikada attığı golle takımın skor üstünlüğünü elde etmesini sağladı.

Gençlerbirliği evinde Amed ile 1 puanı paylaştı

GENÇLERBİRLİĞİ 3'LEDİ

Yediği golden sonrasında mücadeleye yeniden ortak olmak için çaba gösteren Gençlerbirliği amacına ilk yarının uzatma dakikalarında ulaştı. Moussa Djitte 45+1'de attığı penaltı golüyle maçı 1-1'e getirdi.

İlk yarının bu şekilde sonuçlanmasının ardından her iki takımda atak geliştirmesine rağmen maçta başka gol sesi çıkmadı. 90 dakika sonucunda Gençlerbirliği - Amed maçı 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla Gençlerbirliği ligde puanını 12 yaptı. Konuk ekip Amed ise Gençlerbirliği'nin 1 puan önünde 13 puana sahip oldu. 9 hafta sonunda ligde 3 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi gibi bir istatistik yapan Gençlerbirliği ligin 10. haftasında Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. 26 Ekim Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 13:30'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER