Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Lig 4. hafta mücadeleleri 30 Ağustos akşamı oynanacak mücadele ile başlayacak. Açılış maçında Gençlerbirliği ilk 3 puanını kazanmak için sahaya çıkacak.

Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Ligi aratmayan mücadelelerin yaşandığı 1. Ligde takımlar aldıkları sonuçlarla göstereceği performanslara dair ilk izlenimleri verdi. Ekipler ilk hafta ortaya koydukları oyunlar sonrasında aldıkları sonuçlara göre gelecek haftalara yönelik planlarını şekillendirmeye başladı.

Sezona kötü başlayan takımlardan olan Gençlerbirliği 3 maçta 2 puan alarak hedeflerin gerisinde kaldı. Daha fazla puan kaybetmek istemeyen ve üst sıralara tırmanmak isteyen Başkent temsilcisi bu hafta İstanbul deplasmanına gidecek.

Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı

ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTEYEN İKİ TAKIM

Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek Gençlerbirliği hafta boyunca maça yönelik yaptığı hazırlıkları tamamladı. Ligin 15 ve 19. sıralarındaki iki takımın yapacağı maçta nasıl bir sonuç alınacağı merakla bekleniyor.

Hazırlık maçlarında alınan başarısız sonuçları ligin ilk haftalarında da devam ettiren Gençlerbirliği kötü gidişe dur demek için sahaya çıkacak. Ligde bir maçı ertelendiği için şu ana kadar 2 mücadelede yer alabilen Esenler Erokspor'un puanı bulunmuyor.

Henüz galibiyeti olmayan Gençlerbirliği ve puanı olmayan Esenler Erokspor 30 Ağustos saat 21'de karşı karşıya gelecek.

Ankara takımlarına dair güncel haberleri takip etmek için haberankaraspor instagram ve x hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER