Gençlerbirliği - Erzurumspor maçının biletler fiyatları belli oldu

A Milli Takımın Uluslar Liginde 2. maçını da oynamasının ardından gözler yeniden kulüp takımlarına çevrildi. Ligin ilk 4 maçında istediği performansı ortaya koyamayan Gençlerbirliği, Erzurumspor maçı ile ilgili bir bilgilendirme yayınladı.

Gençlerbirliği - Erzurumspor maçının biletler fiyatları belli oldu

Ankara'nın uzun zamandır eski günlerine dönmeye çalışan takımı Gençlerbirliği lige yaptığı başlangıç ile akıllarda soru işareti oluşturmuştu. Milli maçlardan dolayı verilen arayı bir ara dönem gibi değerlendiren kırmızı siyahlılar Erzurumspor ile evlerinde oynayacakları maça odaklandı.

MAÇ İÇİN ÖDENMESİ GEREKEN FİYATLAR BELLİ OLDU

Taraftarlarının da kendisinden galibiyet serisi beklediği Gençlerbirliği tarafından bugün bilet fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre 15 Eylül'de oynanacak mücadelenin bilet ücretleri şu şekilde oldu;

VIP A-B Blok : 700 TL
Doğu Maraton: 120 TL / Kadın ve Öğrenciler için: 70 TL
Misafir Tribünü: 150 TL

GENÇLERBİRLİĞİ ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Kadınlara ve çocuklara 50 lira indirim jestinin nasıl bir karşılık bulacağı merak ediliyor. Son zamanlarda tribünlerinin büyük oranda boş kaldığı dikkatlerden kaçmayan Gençlerbirliği yeniden kalabalık ve coşkulu tribünlerle Süper Lig'de oynamanın hesaplarını yapıyor. Yönetim ve oyuncularda bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor.

Her iki takımında 3 puanı çok önemsediği bu mücadele 15 Eylül Pazar gücü saat 19:00'da oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER