Gençlerbirliği Djitte ile 3 puanları topluyor

Gençlerbirliği kötü başladığı Trendyol 1. Ligde toparlanma sinyalleri vermeye devam ediyor. Son haftalarda üst üste galip gelen kırmızı siyahlılar yeni transferi Djitte'nin attığı goller ile üst sıralara yükseliyor.

Gençlerbirliği Djitte ile 3 puanları topluyor

Gençlerbirliği sezon başında daha önce ülkemizde Bandırmaspor forması giyen Djitte'yi bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Austin takımından gelen Djitte bu sezon Gençlerbirliği ile 3 maçta 2 gol 1 asist yaptı.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ KONUMUNDA

İlk golünü Gençlerbirliği'nin bu sezon ligdeki ilk galibiyeti olan Esenler Erokspor maçında atan Djitte ligdeki son maçta Erzurumspor ağlarını da havalandırdı ve takımın hanesine 3 puan yazdırdı.

Gençlerbirliği'nin bu sezon attığı 5 golün 3'ünde payı olan Djitte sezon boyunca takımın ileri uçta en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. 24 yaşındaki Senagalli futbolcu performansı ile teknik ekibi de memnun ediyor.

GOLCÜ OLDUĞUNU KANITLAMIŞTI

Geçen sezon Bandırmaspor ile 33 maçta 13 gol atarak nasıl bir kumaşa sahip olduğunu gösteren Djitte'nin nasıl bir performansa sahip olacağı merak ediliyor. Başkent temsilcisinin ligdeki bir sonraki maçı olan Pendikspor maçında da gözler Djitte'de olacak.

Alacağı 3 puan ile daha da yukarıya çıkmak isteyen Gençlerbirliği yakaladığı iyi havayı kaybetmek istemiyor. Başkent temsilcisi şu anda ligde 7. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER