Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı

Futbol tutkunları son günlerde transfer heyecanı yaşıyor. Tuttukları takımların transfer sürecine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler yapılan açıklamaları takip ederken Gençlerbirliği'nden yeni açıklama geldi.

Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı

Futbol takımlarında transfer heyecanı sürüyor. Transfer sürecine dair takımların yaptığı yeni anlaşmalar da taraftarların gündeminde yer alıyor. Spor kulüplerinden yapılan açıklamalar gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken Gençlerbirliği'nden yeni bir açıklamada geldi.

Gençlerbirliği, yeni anlaşmasını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, geçen sezon kadrosunda yer alan defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı.
Gençlerbirliği, yeni anlaşmaya dair merak edilen açıklamayı resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yayımladı.

OĞUZHAN BERBER YENİDEN GENÇLERBİRLİĞİ’NDE

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, 2023 - 2024 sezonunun devre arasında yarım sezonluk anlaştığı 32 yaşındaki defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaşma sağladığını duyurdu. Başkent ekibi, sözleşmesi geçen sezon son bulan Oğuzhan Berber ile bu sezon için 1 yıllığına anlaşma sağladı.

Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı

OĞUZHAN BERBER KİMDİR?

Denizlispor altyapısında yetişen ve son olarak yarım sezon Gençlerbirliği forması giyen Oğuzhan Berber, futbol kariyeri boyunca; Denizlispor, Denizli Belediye, Çaykur Rizespor A.Ş., Adana Demirspor A.Ş., Altınordu, Samsunspor A.Ş., Bellona Kayserispor, Uğur Okulları İstanbulspor, Boluspor ve Manisa FK gibi takımlarda oynadı. Oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısında Gençlerbirliği formasıyla 18 maça çıkarken takımına 1 asistle katkı verdi.

SONRAKİ HABER