Gençlerbirliği, Çorum FK karşısında geçen sezonu tekrar etmenin peşinde

Trendyol 1. Ligde 10. hafta heyecanı önümüzdeki günlerde başlayacak. Aldığı sonuçlardan dolayı sıralamada yükselip alçalmalar yaşayan Gençlerbirliği deplasmanda Çorum FK'ya konuk olacak.

Gençlerbirliği, Çorum FK karşısında geçen sezonu tekrar etmenin peşinde

Gençlerbirliği ligde oynadığı son maçında Amed ile kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı. Son 3 maçından sadece 1 puan çıkarabilen kırmızı karalar bir önceki 3 maçlık dönemde ise 9 puan alarak galibiyet serisi yapmıştı.

Kötü gidişatı yeniden sonlandırmak ve yarıştan kopmamak isteyen Gençlerbirliği ligde sıradaki maçında Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. 1. ligde 2. sezonunu geçiren Çorum FK ilk sezonunda Play-0fflara kalmış, yarı finalde o sezon play offları kazanan Bodrum FK'ya elenmişti.

HEDEF ÇORUM DEPLASMANINDA 3 PUAN

Bu başarısını yeniden tekrarlamak isteyen Çorum ekibi ligde bu sezon kötü bir performans sergiliyor. Kırmızı siyahlı bir başka takım olan Çorum FK 2 hafta sonunda 10 puanla 17. sırada yer alıyor.

Gençlerbirliği ise kötü günler geçiren rakibi karşısında geçen sezon olduğu gibi sezonun ilk maçını kazanmak istiyor. Başkent ekibi 2023-2024 sezonunun 4. haftasında Çorum FK ile yine deplasmanda karşılaşmış ve rakibini 1-0 mağlup etmişti. Sezonun ikinci yarısında Ankara'da oynanan maçta ise iki takım golsüz berabere kalmıştı.

Teknik Direktör Recep Karatepe'nin öğrencileri geçen sezon gibi bu sezonda Çorum deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Camianın da galibiyet istediği bu mücadele 26 Ekim Cumartesi saat 13:30'da oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER