Gençlerbirliği bu sezon tüm galibiyetlerini tek farkla kazandı

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Gençlerbirliği ilk 3 maçta sadece 2 puan toplayabilmişti. Sonraki 3 maçta küllerinden doğan ve hepsini kazanan kırmızı siyahlılar 6. haftayı 4. sırada tamamladı.

Gençlerbirliği bu sezon tüm galibiyetlerini tek farkla kazandı

Bu sezon yıllardır süren Süper Lig hasretine son vermek isteyen Gençlerbirliği Teknik Direktör Recep Karatepe ile sezona kötü sonuçlar ile başlamıştı. Mağlubiyetle açılan sezonun ardından peş peşe gelen beraberlik camianın huzursuz olmasına neden olmuştu.

Ligin 4. haftası ile beraber yeniden umut verici sonuçlar alan Gençlerbirliği Esenler Erokspor'u 2-1, Erzurumspor ve Pendikspor'u ise 1-0'lık sonuçlar ile mağlup etti ve puanını 11'e yükseltti.

SADECE TEK MAÇTA 2 GOL ATILDI

Başkent temsilcisinde galibiyetler büyük bir sevinç kaynağı olurken alınan sonuçların tek bir farkla kazanılması dikkat çekti. Gençlerbirliği son 3 maçında rakiplerine 1 golle üstünlük kurdu. Sezonun 6 haftasında ise Gençlerbirliği'nin 1'den fazla gol attığı tek maç 2-1 kazanılan Esenler Erokspor maçı oldu.

Gol yollarında etkili olamayan ve bu sezon en golcüsü 2 gol ile Moussa Djitte olan Gençlerbirliği'ne Teknik Direktör Recep Karatepe'nin bu konuya dair bir tedbir alıp almayacağı ilerleyen maçlarda belli olacak. Kırmızı siyahlılar ligin 7. haftasında Ankara Keçiörengücü ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER