Gençlerbirliği Boluspor maç sonucu belli oldu: Maç berabere bitti

Trendyol 1. Lig maçı için heyecan devam ediyor. Gençlerbirliği ile Boluspor bugün karşı karşıya geldi. Maç sonucu merak edilirken taraftarlar da sonuçlara ilişkin araştırmalarına başladı.

Gençlerbirliği Boluspor maç sonucu belli oldu: Maç berabere bitti

Trendyol 1. Lig karşılaşmalarında heyecan sürüyor. Gençlerbirliği ile Boluspor'un 18 Ağustos tarihinde karşı karşıya gelmesi üzerine maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak konusu oldu.

Trendyol 1. Lig maçında Gençlerbirliği Boluspor takımları 18 Ağustos Pazar günü saat 19:15'de karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği Boluspor karşılaşması tabii, Bein Sports Max 2 ve beIN Sports Tod TV üzerinden canlı olarak yayınlanırken maçın sona ermesi ile beraber sonuçlar da belli oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ BOLUSPOR MAÇ SONUCU

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Gençlerbirliği ile Boluspor takımları Eryaman Stadında karşılaştı. Bir pozisyonda Gençlerbirliği takımı oyuncusu Sami Gökhan Altıparmak (19) rakipleriyle mücadele etti.

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Gençlerbirliği ile Boluspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabaka 1-1 berabere bitti.

Boluspor'un golünü 7. dakikada Berk Yıldız atarken Gençlerbirliği'ne beraberliği getiren golü ise 47. dakikada Metehan Mimaroğlu sahayla buluşturdu.

Gençlerbirliği Boluspor maç sonucu belli oldu: Maç berabere bitti

Hakemler: Çağdaş Altay, Barış Çiçeksoyu, Ferhat Çalar

Gençlerbirliği: Erhan Erentürk, Alperen Babacan, Fıratcan Üzüm (Dk. 72 Zuzek), Sinan Osmanoğlu, Etebo (Dk. 46 Nalepa), Yasin Güreler, Mikail Okyar, Amilton (Dk. 82 Mete Kaan Demir), Buğra Çağıran, Metehan Mimaroğlu (Dk. 72 Ensar Kemaloğlu), Gökhan Altıparmak (Dk. 87 Yatabare)

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Ali Ülgen (Dk. 46 Burak Asan), Oulare, Posmac, Işık Kaan Arslan, İshak Karaoğul (Dk. 84 Enes Alıç), Jefferson (Dk. 66 Estrela), Oğuz Kağan Güçtekin, Avramovski (Dk. 90+3 Hüsamettin Yener), Vusal İskandarlı (Dk. 65 Babacar), Berk Yıldız

Trendyol 1. Lig'in bir sonraki haftasında Başkent ekibi, Iğdır FK'ya konuk olacak. Kırmızı Beyazlılar ise evinde Esenler Erokspor'u ağırlayacak. Berabere biten sonunda iki takımda birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldı.

SONRAKİ HABER