Gençlerbirliği Başkanı Sungur'dan haciz açıklaması: Bu engeller bizi yıldıramaz

Ankara'nın ve ülke futbolunun saygın camialarından Gençlerbirliği'ne haciz gelmesi ve kulübün kupalarına bile el konması gündem olmuştu. Yaşanan bu olay sonrasında Kulüp Başkanı Osman Sungur camialarına rahat olmaları çağrısı yaptı.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: Bu engeller bizi yıldıramaz

Süper Ligden düşme sürecinden sonrasında mali açıdan da iyi bir ivme kazanamayan Gençlerbirliği Alagöz Holding'den gelen 69 milyon liralık borç için haciz talebi ile şok yaşamıştı.

"SİZİ DOLANDIRAN KİMSE..."

T24'te yer alan haberde başkent temsilcisinin aralarında kulübün şampiyonluk kupası dahil bir çok malına el konulması ses getirmişti. Yaşananlar sonrasında Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur bir açıklama yaptı. Alagöz Holding Başkanı Cantürk Alagöz'e seslenen Başkan Sungur "Çevrenize ‘beni dolandırdılar’ diyormuşsunuz. Gençlerbirliği camiası çok büyüktür. Sizi dolandıran kimse paranızı onlardan isteyin" dedi.

Haciz işleminin kulübü zora soktuğunu belirten Başkan Sungur "Haciz işlemi sonrasında banka hesaplarımıza da bloke kondu. Bu durum karşısında sportif faaliyetlerimizin de sekteye uğraması söz konusu. Aynı ligde mücadele eden bir takımın başkanı olarak da bu durum size yakışmaz" diyerek Cantürk Alagöz'ün Iğdır FK'nın sahibi olmasına atıfta bulundu.

"BİZ GÜÇLÜ BİR CAMİAYIZ"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur yaşanan bu olayın kendilerini yıldıramayacağını ve kulübün bu sorunu da aşacağını belirtti. Başkan Osman Sungur "Biz güçlü bir camiayız. Biz gerekirse bu parayı da öderiz. Bu kulüp sahipsiz kalmaz. Camiamız rahat olsun" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği taraftarları ve camiası yaşananları takip etmeye devam ediyor. Sürecin nasıl sonuçlanacağı zaman içinde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER