Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur Anıtkabir'i ziyaret etti

Gençlerbirliği'nde geçtiğimiz haftalarda 1 oy farkla başkanlığa seçilen Osman Sungur beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir'e bir ziyarette bulundu. Başkan Sungur Atatürk'ün kabrine çelenk bıraktı.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur Anıtkabir'i ziyaret etti

Son haftalarda Gençlerbirliği'nin iyi bir performans sergilemesinde önemli bir katkısı olan yeni başkan Osman Sungur ve beraberindeki isimler Anıtkabir'e giderek Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine ziyarette bulundular.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur Anıtkabir'i ziyaret etti

GENÇLEBİRLİĞİ YÖNETİMİ ANITKABİR'E GİTTİ

Sezon içinde inişli çıkışlı grafiğin ardından yapılan başkanlık seçimini Osman Sungur kazanmıştı. Sungur'un 1 oy farkla seçimi kazanmasının ardından yaptığı açıklamalar ve personellerin alacaklarına yönelik ödemeler gerçekleştirerek takımın olumlu bir hava yakalamasını sağlamıştı.

Bugün Gençlerbirliği yönetimi Anıtkabir'e gitti. Atatürk'ün kabrinde saygı duruşu ve mozoleye çelenk bırakılmasının ardından Osman Sungur, Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel defterine not düştü. Başkan Sungur, Atatürk'ün spor ve sporcuya verdiği önemi vurguladığı mesajında “Anıtkabir’den, senin huzurundan yola çıkmak çocuklarımıza, geleceğimize ve Türk sporuna minnetle karışık borcumuzdur. Asıl borcumuzun, açtığın aydınlık yolda hiç yılmadan yürüyerek tüm ümidinin onda olduğunu söylediğin gençlikle birlikte, 'Küçük Hanımefendiler', 'Küçük Beyefendiler' diye hitap ettiğin çocuklara spor ile aydınlık bir gelecek bıraktığımız zaman biteceğinin farkındayız” dedi. Başkan Sungur mesajında Anıtkabir'i ayın 19. gününde ziyaret etmelerinin 19 Mayıs'a bir gönderme olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur Anıtkabir'i ziyaret etti - Resim : 2

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Heyet yapılan ziyaretin ardından Anıtkabir'in önünde bir hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğraf çekiminin ardından Gençlerbirliği Yönetimi Anıtkabir'den ayrıldı.

SONRAKİ HABER