Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Ankara'nın Trendyol 1. Ligdeki iki takımı bu hafta sonu kozlarını paylaşacak. Son maçlarda aldıkları sonuçlar ile taraftarlarının beklentilerini yükselten Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü maçında kimin gülen taraf olacağı Cumartesi günü belli olacak.

Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

1. Lig heyecanı 7. hafta mücadeleleri ile devam edecek. Sezona kötü başlangıç yapan fakat sonrasında bu durumu düzelten Gençlerbirliği evinde bir başka Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü'nü ağırlayacak.

BAŞKAN SUNGUR ANTRENMANI İZLEDİ

İlerleyen haftalarda ellerinin kuvvetlenmesini ve rakipleri ile puan farkını açmak isteyen iki takımın mücadelesi öncesinde ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı- kazalar dün itibariyle Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına start verdi.

Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

HEDEF ÜST ÜSTE 4. GALİBİYET

İlhan Cavcav tesislerinde gerçekleşen ilk antrenman önemli isimleri ağırladı. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirilen antrenmanı yerinde takip etti.

Teknik Direktör Recep Karatepe liderliğinde 1,5 saat süren antrenmanda oyuncular ısınma koşusu, koordinasyon çalışması, gruplar halinde dönüşümlü çift kale maç gibi hazırlıkların ardından çalışmalarını sonlandırdı.

Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor - Resim : 2

Gençlerbirliği hafta boyunca devam ettireceği çalışmaların ardından üst üste 4. galibiyetini almak için Ankara Keçiörengücü ile Cumartesi saat 19:00'da Eryaman Stadyumunda maç yapacak. Her iki takım içinde alınacak 3 puan puanların birbirine çok yakın olduğu haftada yukarılarda yer alma anlamına gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER