Gençlerbirliği - Amedspor maç bileti fiyatları açıklandı!

Gençlerbirliği - Amed Sportif Faaliyetler maçı için geri sayım başlarken beklenen maç biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları da belli oldu.

Gençlerbirliği - Amedspor maç bileti fiyatları açıklandı!

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği 9. hafta maç programı kapsamında Amed Sportif Faaliyetleri evinde konuk etmeye hazırlanıyor. Geride kalan 8 maçta topladığı 11 puanla TFF 1. Lig'de 12. sıraya yerleşen Gençlerbirliği evinde kazanacağı altın değerindeki 3 puanla en azından ilk 8 arasına girmeyi planlıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ - AMEDSPOR MAÇ BİLETİ FİYATLARI AÇIKLANDI!

Başkent ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği Turkcell Süper Lig'e yükselme mücadelesinde bu hafta evinde Amed Sportif Faaliyetler ekibini ağırlayacak. TFF 1. Lig 9. hafta maç programı kapsamında kendi sahası ve seyircilerinin önünde oynayacak olan Gençlerbirliği yönetimi maçın biletlerini satışa çıkarırken beklenen fiyatlarda belli oldu.

Oynanacak olan maçta takımlarını sahada desteklemek isteyen Gençlerbirliği taraftarları için bilet fiyatları VİP A-B Blok için 700 TL olarak belirlendi. Maçı Doğu Maratonda izlemek isteyen taraftarlar 120 TL öderken aynı trübünde yer alan kadın ve öğrenciler için ise indirim uygulanacak. Bu kişiler maç biletini sadece 70 lira ödeyerek satın alabilecekler. Misafir takımın seyircileri için ise maç bileti fiyatı 150 TL olarak uygulanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER