Gençlerbirliği Amed maçı hazırlıklarını sürdürüyor

1. ligde şu ana kadar aldığı sonuçlarla orta sıralara inip inip çıkan Gençlerbirliği gerilememek üzere zirveye çıkmak istiyor. Başkent ekibi hedefini gerçekleştirmek adına Amed engelini kayıpsız aşmak adına antrenmanlara devam ediyor.

Gençlerbirliği Amed maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Milli ara boyunca çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği üst üste kazandığı 3 galibiyetin ardından gelen peş peşe 2 maçta 1-0'lık skorlar ile mağlup olmuştu. Milli araya üst sıra avantajını teperek giren Gençlerbirliği aranın ardından 19 Ekim'de Amed ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Ligde 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlilk ve 3 yenilgi ile 12. sırada bulunan kırmızı karalar kendisi ile arasında 1 puan fark olan Amed'i yenmenin hesaplarını yapıyor. Taraftarlarını galibiyet ile sevindirmek ve yeniden yukarılara tırmanmak isteyen Gençlerbirliği maç hazırlıklarını devam ettirdi.

Gençlerbirliği Amed maçı hazırlıklarını sürdürüyor

GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYET PEŞİNDE

Teknik Direktör Recep Karatepe eşliğinde İlhan Cavcav tesislerinde yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda pas organizasyonlarına geçildi. Antrenmanın ikinci bölümünde gruplar halinde orta, şut ve gol çalışması yapan Gençlerbirliği futbolcuları, yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Mücadele 19 Ekim saat 16:00'da başlayacak. Her iki takımında galibiyet almak istediği karşılaşmada hakemlik görevini Direnç Tonusluoğlu üstlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER