Gençlerbirliği 4 günlük iznin ardından çalışmalara başladı

Milli maçlar nedeniyle Trendyol 1. Lig'e verilen aranın ardından 4 gün izin yapan Gençlerbirliği, İlhan Cavcav Tesisleri'nde antrenmanlara başladı.

Gençlerbirliği 4 günlük iznin ardından çalışmalara başladı

Gençlerbirliği 4 günlük iznin ardından top başı yaptı. Milli maçlar nedeniyle Trendyol 1. Lig'e verilen arayı 4 günlük izinle geçiren Kırmızı - siyahlı takım Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde toplanarak çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması ile devam eden haftanın ilk antrenmanı dar alanda çift kale maç ile son buldu.

FIRAT TULGAYOĞLU 4 AY SONRA ANTRENMANDA

Gençlerbirliği'nin MKE Ankaragücü ile Kasım ayında oynadığı TSYD Ankara Kupası karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrası sol ayak bileğinde kırık tespit edilen genç oyuncu Furkan Tulgayoğlu 4 aydır sahalardan uzaktı. Yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir tedavi süreci yaşayan genç oyuncu çalışmalara başladı.

Gençlerbirliği 4 günlük iznin ardından çalışmalara başladı

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Tulgayoğlu, daha sonra takımdan ayrı olarak yaptığı bireysel antrenmanla çalışmalarını tamamladı.

GENÇLERDE YENİ HEDEF BOLUSPOR

Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanan ve play - off iddiasını sürdüren Gençlerbirliği, milli aranın ardından Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi rakibini mağlup ederek hedefine 1 adım daha yaklaşmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER