Gençlerbirliği 1. ligde henüz galibiyeti olmayan 7 takımdan biri oldu

Trendyol 1. Ligde yer alan Gençlerbirliği sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Ankara'nın köklü ekibi 3 hafta sonucunda henüz 3 puan ile tanışamadı.

Gençlerbirliği 1. ligde henüz galibiyeti olmayan 7 takımdan biri oldu

Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Ankara temsilcisi sonradan toparlamış fakat üst lige çıkamamıştı. Kıl payı kaçırılan üst lig fırsatını bu sene iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen Gençlerbirliği beklentilerin uzağında kaldı.

Recep Karatepe ile sezona başlayan Gençlerbirliği bir çok transfer yapmasına karşın 3 haftada sadece 2 puan toplayabildi. Sezonu mağlubiyetle açan Gençlerbirliği 2 ve 3. haftalarda ise 1 puana razı oldu.

Gençlerbirliği 1. ligde henüz galibiyeti olmayan 7 takımdan biri oldu

GENÇLERBİRLİĞİ KÖTÜ GİDİŞATA SON VERME PEŞİNDE

2 hafta sürecek milli ara öncesinde moral depolamak isteyen Ankara temsilcisi ilk galibiyetini Erokspor karşısında almak istiyor. Trendyol 1. Ligin yeni ekiplerinden Esenler Erokspor da kötü bir performans sergiliyor. Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçı ertelenen İstanbul temsilcisi 3 hafta sonunda aldığı 2 mağlubiyet ile 19. sırada yer alıyor.

Gençlerbirliği ile birlikte ligde şu ana kadar galip gelemeyen 6 takım daha bulunuyor. Bu sezon 20 takımın yer aldığı 1. ligde alınacak her puan üst lige çıkma ve play off potasına girme konusunda büyük avantaj sağlayacak.

HAFTA BU MAÇLA BAŞLAYACAK

Trendyol 1. Lig 4. haftanın açılış maçı olacak Erokspor - Gençlerbirliği maçı 30 Ağustos Cuma günü oynanacak. Mücadele saat 21' de başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER