Gençlerbirliği 1 gole abone oldu

Gençlerbirliği Trendyol 1. Ligin 9. haftasında Amed ile evinde 1-1'lik bir skorla berabere kalmıştı. Yeni Malatya'dan sonra ligde en az gol atan takım olan kırmızı karalar 9 haftada sadece 7 gol atabildi.

Gençlerbirliği 1 gole abone oldu

Ligde son 3 maçından sadece 1 puan çıkarabilen Gençlerbirliği aldığı sonuçlara ek olarak gol yollarında çektiği sıkıntı ile de adından söz ettirdi. Amed Sportif Faaliyetler maçı ile birlikte ligde 9. maçını tamamlayan Başkent temsilcisi ligde 30 Ağustos'taki Esenler Erokspor maçı haricinde kalan 8 maçta 1 golden fazla gol atamadı.

Gençlerbirliği 1 gole abone oldu

Gençlerbirliği bu sezon oynadığı 9 maçın 5'inde sadece 1 gol attı. 3 maçta gol üretemeyen kırmızı karalar 1 maçta 2 gol attı. Ligde dün oynanan maç itibariyle 3. beraberliğini alan Gençlerbirliği 2. defa 1-1'lik bir skor ile berabere kaldı. Ligde sadece 3 maçını kazanan ekip 2 galibiyetini 1-0'lık skorlar ile aldı.

Gençlerbirliği 1 gole abone oldu - Resim : 2

AVERAJI HALEN SIFIR

Gençlerbirliği ligde şu ana kadar attığı kadar yeme performansını sürdürdü. Teknik Direktör Recep Karatepe'nin öğrencileri rakip kaleleri 7 defa havalandırırken kalesinde de 7 gol gördü. Takımın en golcüsü ise yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen Djitte oldu. Senagalli santrafor şu ana kadar oynadığı 7 maçta 3 gol atarken 1 asist üretmeyi başardı. Başkent temsilcisinin geri kalan 4 golü ise 4 farklı isimden geldi.

Gençlerbirliği bir sonraki maçında Çorum FK deplasmanına gidecek. Puana çok muhtaç ekibin mücadelesi 26 Ekim'de Çorum'da oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER