Abdullah Durak'tan Gençlerbirliği'ne iyi haber! 10 ay sonra döndü

Gençlerbirliği forması giyen ve uzun zamandır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Abdullah Durak, 10 ayın ardından antrenmanlara başladı.

Abdullah Durak'tan Gençlerbirliği'ne iyi haber! 10 ay sonra döndü

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Altay'ı 4-0 mağlup eden Gençlerbirliği'ne bir güzel haberde Abdullah Durak'tan geldi. Altay maçının ardından Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında evinde Kocaelispor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başlayan Gençlerbirliği'nde 2022-23 sezonun son haftasında Teksüt Bandırmaspor ile oynanan mücadele ağır bir şekitle sakatlanan ve çekilen MR'ın ardından çapraz bağları kopan Abdullah Durak'ın tedavi süreci tamamlandı.

ABDULLAH DURAK 10 AYIN ARDINDAN TAKIMLA ÇALIŞTI

Deneyimli merkez orta saha oyuncusu Abdullah Durak, 10 aylık bir aranın ardından takıma döndü. 37 yaşındaki oyuncu antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Abdullah Durak daha sonra bireysel çalışmalarını sürdürdü.

GENÇLERBİRLİĞİ, KOCAELİSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi Altay maçının ardından kritik Kocaelispor maçı hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Play-off hattını yakından ilgilendiren maça büyük önem veren Gençlerbirliği'nde Altay maçında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaptı.

Maçta kısa süre alan ve hiç forma giyen oyuncular ise antrenmana ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra çeşitli istasyonlarda yapılan isabetli pas çalışması ve yarı sahada oynanan çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER